Pürgime alati paremuse suunas. Meie e-poes saadaval üle 400 eriti kvaliteetse Biltwell toote mootorratturitele ja nende ratastele. Otsid kiivreid, kindad, sadulat, grippe või leistangi siis Biltwell on just õige bränd sinu jaoks. Biltwell tootevalik koosneb ainult väga kvaliteetsetest toodetest ja need on äärmiselt maitsekad, ning pilkupüüdvad.

Kindlasti üks Biltwelli ikoonilisemaid tooted on Gringo kiivrid. 

Biltwell Gringo on üks Biltwelli populaarsemaid kiivrimudeleid, mis on saanud kiitust nii oma stiili kui ka kvaliteedi poolest. Gringo kiivrid on saadaval mitmes erinevas värvitoonis ja kujunduses, mis võimaldab kasutajatel valida endale sobiva stiili. Kiivri väliskülg on valmistatud vastupidavast ABS-plastikust, mis tagab kiivri vastupidavuse ja kaitse.

Gringo kiivritel on ka mitmeid funktsioone, mis muudavad need kasutajatele mugavaks ja turvaliseks. Näiteks on kiivritel eemaldatav ja pestav sisu, mis tagab kiivri puhtuse ja hügieeni. Lisaks on kiivritel ka reguleeritav kiivri rihm, mis võimaldab kasutajatel kiivrit täpselt sobivaks reguleerida.

Gringo kiivritel on ka mitmeid turvalisusega seotud omadusi, sealhulgas vastupidav väliskate, mis kaitseb kasutajaid löökide eest, ning kiivri sisseehitatud päikesesirm, mis kaitseb kasutajaid päikese eest. Lisaks on kiivritel ka kiivri kinnitus, mis tagab kiivri kindla ja turvalise kinnituse kasutaja peal.

 

Muudest Biltwelli toodetest on neil veel näiteks:

  1. Gripid / käepidemed: Ettevõte toodab ka mootorratta käepidemeid erinevates stiilides ja materjalides, mis võimaldavad kasutajatel oma rattale isikupärastatud välimust anda.

  2. Mootorrattaistmed: Biltwell pakub mitmesuguseid mootorrattaisteid, sealhulgas ühe- ja kahekohalisi istmeid, mis on valmistatud vastupidavast materjalist ja pakuvad sõidumugavust.

  3. Mootorratta juhtkangi ja peeglid: Ettevõte toodab ka erinevaid mootorratta juhtkange ja peegleid, mis sobivad erinevatele mootorratastele ja pakuvad kasutajatele lisamugavust ja stiili.

  4. Jalatoed / -rauad: Iga mootorrattur oskab hinnata eriti pikkadel vahemaadel kvaliteet jalaraudasid, kus jalg puhkab ja millele võib peale toetudes kindel olla.

 

Need on vaid mõned näited Biltwelli toodetest, mis kõik on tuntud oma kvaliteedi, stiili ja vastupidavuse poolest ning on populaarsed nii harrastajate kui ka professionaalsete mootorratturite seas.

 

Biltwell on Ameerika ettevõte, mis on spetsialiseerunud mootorrattavarustuse ja -tarvikute tootmisele. Ettevõte asutati 2005. aastal ja selle peakontor asub Californias Temeculas.

 

Vaata kogu Biltwell valikut siit.

 

Lisaks saadaval ka väga palju Biltwell tooted lõpumüügis ehk outletis. Vaata Biltwell outlet valikut siit.