LeoVince uus LV PRO seeria esindab võidusõidu ja kompaktse välimuse sünteesi: see on parimate materjalide ja käsitsi viimistletud detailide kasutamise tulemus.

Uus "Shark's Fin" süsinikust kate, mis on paigaldatud lühikese summuti külge, annab summutile agressiivse, sportliku välimuse, mis täielikult rõhutab teie mootorratta esteetikat.

LeoVince LV Pro seeria summutid leiate siit.

 

Kogu LeoVince valiku leiate siit.

 

LeoVince on tuntud ja hinnatud bränd väljalasketarvikute valdkonnas, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete väljalaskesüsteemide ja muude mootorrattaga seotud toodete tootmisele. Alates oma asutamisest on LeoVince püüdnud pakkuda tipptasemel väljalaskesüsteeme, mis mitte ainult ei suurenda mootorratta jõudlust, vaid pakuvad ka stiili ja individuaalsust.

LeoVince'ile on iseloomulik pidev pühendumus innovatsioonile ja tehnoloogilisele täiustamisele. Nende uurimis- ja arendustiim töötab pidevalt uute materjalide, konstruktsioonide ja disainilahenduste kallal, et pakkuda klientidele parimat võimalikku toodet. Brändi põhiväärtuste hulka kuulub ka kvaliteet, vastupidavus ja tipptasemel tootmisprotsessid.

Lisaks väljalaskesüsteemidele pakub LeoVince ka teisi mootorrattaga seotud tooteid, sealhulgas summutid, kollektorid, keevituskomplektid ja muud tarvikud. Nende tooted on laialdaselt tunnustatud nii professionaalsete sõitjate kui ka harrastajate seas ning neid hinnatakse nende jõudluse, kvaliteedi ja esteetilise kujunduse poolest.

Üldiselt võib öelda, et LeoVince on bränd, mis on pühendunud mootorrattasõitjate vajaduste rahuldamisele, pakkudes tipptasemel väljalaskesüsteeme ja tarvikuid, mis vastavad nii tehnilistele kui ka esteetilistele nõudmistele.